remue bvba buffertanks & kasverwarming
buffertanks wereldwijd ruime ervaring
installatie efficiëntie door overleg

betrouwbare oplossingen

Zowel voor nieuwe projecten als voor herstellingen bepalen wij graag met u de beste aanpak.
Neem gerust contact voor meer info.

contacteer ons

verwarming

Optimale oplossing voor uw teelten

Remue staat garant voor moderne warmtetechnische installaties in de tuinbouw (kasverwarming). Ook voor herstellingen en aanpassingen is Remue bvba uw partner.

meer weten

buffertanks

Efficiënte warmte-opslag

Remue bvba is dé buffertank specialist bij uitstek. Klanten over alle continenten heen doen beroep op ons voor zowel warm water opslag, alsook koud water opslag voor koelingsdoeleinden. Ontdek ook onze zelfbouwpakketten, met of zonder supervisor!

meer weten

Sterk familiaal bedrijf

Reeds drie generaties aan de top!

Remue bvba is een typisch sterk familiebedrijf. Dat uit zich in een zeer grote betrokkenheid en bijzondere aandacht voor de kwaliteit van het eindproduct. We hanteren daarbij de strengste normen en houden perfect rekening met lokale regelgeving en technische mogelijkheden.

Het is op deze wijze dat Remue bvba haar reputatie opgebouwd heeft. Het is ook zo dat wij uw project zullen realiseren. Contacteer ons voor meer info!

Binnen- en buitenland

Ruime ervaring in alle continenten

Doorheen de vele jaren van haar bestaan bouwde Remue bvba een ijzersterke reputatie op in het leveren en instaleren warmte-installaties voor de tuinbouw. De focus lag daarbij vooral op de Belgische markt.

De laatste jaren evolueerde Remue bvba ook tot een van dé referenties in warmte- en koudeopslagtanks voor tuinbouw in binnen- en buitenland. Met een zeer grote ervaring, gespreid over diverse continenten!